Советы обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Рослинний желатин

Перейти вниз

Рослинний желатин Empty Рослинний желатин

Сообщение автор Darius4678 Пн Янв 02, 2023 1:25 pm

Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: https://cacao-bob.ua/tovary/agar-agar

Darius4678

Подпись : Linkum
Сообщения : 1766
Дата регистрации : 2021-07-20

Вернуться к началу Перейти вниз

Вернуться к началу


 
Права доступа к этому форуму:
Вы не можете отвечать на сообщения